LEVERANS & BETALNING

Vilka betalningsalternativ finns det?

Hos CheapDays kan du betala på följande sätt:

  • Klarna Delbetalning, månadsfaktura med dina samlade inköp som kan delbetalas
  • Faktura med 14 dagar som betalningsvillkor via Klarna
  • Kortbetalning med VISA eller MasterCard
  • Direktbetalning via din bank.

Levererar CheapDays utanför Sverige?

Nej, CheapDays levererar endast inom Sverige.

Hur många dagars leveranstid har en order?

Inom 2-7 arbetsdagar från det att du tagit emot orderbekräftelsen kommer produkterna levereras till dig. För otympliga/tunga produkter kommer du att bli kontaktad inom 5 arbetsdagar från orderbekräftelsen för att gemensamt bestämma dag för leverans.

Vad händer om min leverans blir försenad?

Vi arbetar alltid för att du ska få din order levererad till dig inom den angiven tid. Ibland kan försening uppstå och tillsammans med våra samarbetspartners arbetar vi för att lösa eventuella problem så fort och smidigt som möjligt.

Vad gör jag om min produkt är transportskadad vid ankomsten?

Om en transportskada skulle uppstå måste du anmäla detta både till Vår kundtjänst och fraktbolaget så fort du mottagit din leverans. Det gäller både synliga och dolda skador. Därför är det viktigt att du inspekterar dina produkter noggrant direkt när du har tagit emot dem. Observera att du inte får använda den skadade produkten och att du måste behålla produktens emballage, så att detta kan besiktigas vid handläggning av skadeärendet. Beroende på skadans omfattning byts produkten ut eller så görs en återbetalning till dig.